
ဆယ္လ္မြန္
ငါးနဲ႔ မက္ထရယ္ ငါးတို႔လို အိုမီဂါ ၃ ဖက္တီး အက္စစ္မ်ားစြာ ပါဝင္တဲ့
ငါးေတြဟာ ႏွလံုးေရာဂါ ျဖစ္ႏိုင္ ေျခကို ေလ်ာ့က် ေစၿပီး ကိုယ္တြင္း ေရာင္ရမ္းမႈေလ်ာ့နည္းေစကာ ဦးေႏွာက္ရဲ႕လုပ္ငန္း ေဆာင္ တာေတြကို ေကာင္းမြန္ေစပါတယ္။ ငါးမႀကိဳက္လို႔ မစားရင္ အခြံမာတဲ့ အေစ့အဆန္ ေတြကို စားေပး သင့္ပါ
တယ္။
No comments:
Post a Comment